Wat is de samenstelling van
GO FOR POOL ?


Wat maakt de prijs ?

Het zwembad is een technisch product. Onze concurrenten vertellen u er meestal weinig over op het moment van aankoop omdat wij de droom moet verkopen ! U ontdekt pas later dat de kwaliteit niet behoren is. Resultaat : u koopt nieuwe componenten… en de rekeing wordt duurder (om nog maar te zwijgen van de vervuiling). Wees verantwoordelijk prijs kwaliteit focus.

Zijn er verschillende mogelijke kwaliteiten en, wat krijk ik voor mijn geld ?

Is het niet beter om de dingen vanaf het begin goed te doen ?

We gaan u vertellen wat GorForPool beter doet dan zijn concurrenten en waarom dit voor u interessant is.

De kwaliteit wordt beoordeeld op verschillende criteria

Prestatie


Het debiet van de filterpomp is een belangrijk criterium omdat hoe meer water er wordt gefilterd en hoe meer water er wordt gefilterd en hoe minder snel het zal vergroenen.

GoForPool zwembaden zijn uitgerust met een 8m³/u pomp om het water goed te mengen

Kenmerken/Praktische aspecten

Er is een handeling die u duizenden keren zult uitvoeren. Enig idee? Het op- en afdekken van uw zwembad. Als u een roestvrijstalen ladder heeft die aan de zwembadranden is vastgeschroefd, wordt uw zeil niet plat gelegd. Met een risico op wegwaaien en een degradatie van uw zeil.

GoForPool zwembaden zijn uitgerust met omgekeerde bevestigingsplaatjes waardoor de ladder zonder gereedschap kan worden geplaatst en zo de plaatsing en verwijdering van uw zeil vergemakkelijken.

Duurzaamheid


Het hangt vaak af van de gebruikte materialen: de filtratietank, een druktank zoals blijkt uit de manometer, bestaat uit verschillende materialen. Als deze van plastic is gemaakt, zal deze u weinig vergeven bij verwaarlozing van onderhoud. Het zal barsten onder druk en in zo’n geval zal de garantie niet gelden. Wees geïnteresseerd in de materialen, ze zijn een garantie voor kwaliteit!

GoForPool zwembaden zijn uitgerust met een polyester versterkte glasvezel filter. Deze is bestand tegen een hogere druk dan een plastic filter.

GoForPool levert u :

Een houten frame : in Rood Noors Grenenhout onder druk behandeld in een autoclaaf (klasse IV).

De soort en herkomst van het hout zijn erg belangrijk voor de duurzaamheid van het frame. Grenen (Pinus Sylvestris) staat bekend als rotbestending in tegenstelling tot de spar. Om het te beschermen tegen xylofagische insecten en lignivore schimmels, wordt het behandeld in duurzaamhein van een drukbehanding is superieur.

pin rouge nord
Een liner zak 75/100e.

Een liner met een elasticiteit tot 200%. De liner is iets kleiner dan de grootte van het zwembad om zich uit te rekken onder het gewicht van het water en het risico op plooien te minimaliseren. Als hij wordt uitgerekt zal hij op sommige plaatsen niet langer zijn oorspronkelijke dikte hebben. Daarom is een 75/100e noodzakelijk om een voldoende dikte te garanderen.

Vier bestaande kleuren: medium blauw, lichtblauw, Caribisch groen, zand.

Eén pomp: Vast debiet 8m³/uur


Stilstaand water wordt groen. Een goede water doorstroming garandeerd een goede vermenging van het water.

Een filter: Tank Ø 450 mm gemaakt van met glasvezels versterkte polyester.


De filter is een druktank. Hoe drukbestendiger de materialen, hoe sterker de filter zal zijn. Laat u niet imponeren door de 10 jaar garantie op een kunststof filter. In geval van scheuren wordt deze niet gedekt als het om een overdruk gaat. Kies dus voor resistente materialen.

Het filtermedium: Aqualoon (polypropyleen).


De Aqualoon speelt dezelfde rol in de zandfilter maar filtert veel fijner 2 tot 3 μ (versus 20 tot 40 μ voor zand). Bovendien worden de manipulaties veel makkelijker. Schoonmaken kan in een wasmachine. Waterbesparing is dus mogelijk in vergelijking met een traditionele filter terugspoeling.

Een roestvrijstalen ladder met omgekeerde bevestiginsplaatjes.


Er is één operatie die je honderden, zo niet duizenden keren zal uitvoeren: Het opleggen en afhalen van het zwembadzeil. Bij deze handeling zult u kunnen zien dat de implementatie van de roestvrijstalen ladder de afdekking belemmert. Maar niet met een GoForPool! De roestvrijstalen ladder is afneembaar zonder gereedschap. Het is voldoende om hem verticaal te trekken, zodat hij uit zijn bevestiginsplaatjes komt die in de zwembadranden blijven zonder uit te steken. Uw zeil past perfect op de randen voor een betere afdekking, waardoor warmtewinst mogelijk is en verdamping van het water wordt voorkomen.

Een houten trap:


Het verwijderen van de toegangstrap naar het bovengrondse zwembad betekent een extra veiligheidswinst.
Alleen bij bovengrondse installatie (gekoppeld aan de bestelling van optionele versterkingsprofielen behalve op het Eight-model), verwijderbaar zonder gereedschap.

visserie

Divers


GoForPool levert de rvs schroeven met Torx kop® in een zeer praktische kunststof koffer. Roestvrijstalen schroeven oxideren niet, in tegenstelling tot tweekleurige schroeven. De Torx-kop® gebruikt met de juiste punt, voorkomt beschadiging van de schroefkoppen tijdens de montage. De koffer maakt het mogelijk om de schroeven te vervoeren en tegelijkertijd het risico op verlies(en) te minimaliseren. Stel u de ramp voor mocht u een schroef in het gras verliezen en zo de liner kwetsten.

Keuze :

  • 4 modellen om uit te kiezen, verkrijgbaar in verschillende maten (11 varianten).
  • 4 kleuren liner.

Kwaliteit:

  • Rood Noors Grenenhouten frame klasse IV behandeld onder druk in een autoclaaf
  • Liner 75/100e
  • Pomp 8m³/u voorzien van een stroomonderbreker.
  • Glasvezel zandfilter tank, versterkt met polyester.
  • Hydraulisch Ø50 mm (semiflexslang 25m)

De efficiëntie :

GoForPool heeft eraan gedacht om zijn roestvrijstalen ladder uit te rusten met omgekeerde bevestiginsplaatjes.

Deze plaatjes zijn geïmplanteerd in de zwembadranden. De roestvrijstalen ladder schuift hierin.

Wanneer u de ladder verwijdert, zijn uw zwembadranden perfect vlak en is het afdekzeil eenvoudig te installeren. Een simpel trucje dat u veel tijd en frustratie zal besparen!

Strakke deadlines:

Over het algemeen op voorraad in de verschillende soorten liners, hangt de levertijd enkel af van het transport. Afhankelijk of de vrachwagen al dan niet moet worden uitgerust met een vorklift aan boord zal de levertijd variëren van één tot drie weken.

Indien u of uw zwembadspecialist het zwembad op de productielocatie wenst af te halen is dit mogelijk.

Met een GorForPool zwembad geniet u van onze zwembadervaring. We weten dat een zwembad, om een plezier te zijn en te blijven, goed ontworpen en goed uitgerust moet zijn. Dit bespaart u van het leren op de harde manier en bespaart u geld ! Want het vervangen van onderdelen is niet eenvoudig en ook niet goedkoop. De prijs is gerelateerd aan de praktische en technische aspecten. De goedkoopste is niet altijd degene di het goedkoopst wordt weergegeven.
Het houten zwembad is het meest ecologische

Zeker, u moet een boom omkapen, zou u zeggen. Maar hout is het enige materiaal onder alle beschikbare materialen om een zwembad te bouwen dat hernieuwbaar is. Het is degene die de minste impact heeft op ons milieu. De boom is al sinds het begin der tijden de partner van de mens en dit zal niet veranderen. De mens heeft dit begrepen en bosbouwactiviteiten worden duurzaam beheerd. Hout is een natuurlijk en hernieuwbaar product, in tegenstelling tot beton of glasvezel.

Maar ook zuinigste !

Het houten zwembad, met filtratiekwaliteit en vergelijkbare of vergelijkbare apparatuur, blijft de meest betaalbaarste.

De houtsoort; een capitaal belang !

Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken, gebruiksklasse en duurzaamheidsklasse. De weerstand tegen draain, buigen, verpletteren en nog veel meer. Hout kan op verschillende manieren worden behandeld (borstelen, weken, onder druk in autoclaaf…). Wees waakzaam, niet alle zwembaden zijn gelijkwaardig !

De voordelen van het houten zwembad

Hout past perfect in de natuurlijke inrichting van uw tuin. U kunt het ook harmoniseren door het hout van uw zwembad te schilderen als het boven de gronds staat.

GoForPool zwembaden hebben een degelijkheid dankzijn de keuze van de houtsoort. Ze hebben ook een eenvoudige montage, of dit nu door u of door een professional wordt geplaatst.

Les piscines GoForPool possèdent une solidité grâce au choix de l’essence de bois. Elles ont également une facilité de montage que ce soit effectué par vos propres soins ou par ceux d’un professionnel.