LES GARANTIES
GO FOR POOL


Garantie 10 ans*

Ossature bois et liner

Traitement autoclave

Préserver le bois

45mm d’épaisseur

Pin Rouge du Nord (Pin Sylvestre)

Onze zwembadewangen zijn gemaakt van Rood Noors Grenenhout (Pin Sylvestre), 45mm dik, uit de regio’s ten noorden van de 57° breedtegraad. Deze Noordse oorsprong geeft ze een weerstand en een natuurlijke duurzaamheid die superieur is aan de soorten van meer gematigde streken, vaak gebruikt door andere fabrikanten (Spar, Den van de Landes, Douglas en andere inheemse soorten). Wij kiezen alleen voor langzaam groeiende houtsoorten, met een hoge dichtheid en dus van uitstedkende kwaliteit.

We behandelen onze houtsoorten in een autoclaaf, deze drukbehandeling heeft als doel het hout te beschermen tegen xylofagische insecten en lignivore schimmels.

*Mits voldaan aan de montage-eisen, garanderen wij het frame 10 jaar.

De traditionele halfhout montagetechnieck die al eeuwenlang wordt gebruikt bij de bouw van chalets in Scandinavische landen, garandeert onze structuur uitzonderlijke strerkte en stijfheid. Het maakt het mogelijk om extreme omstandigheden en de sterkste drukken/compressies te weerstaan.

 

De liner

De waterdichtheid van uw zwembad wordt bereikt door een linerdikte van 75/100e.

*Deze kwaliteitsliner is gegarandeerd voor 10 jaar, op lassen en waterdichting, met een degresieve garantie van 10% per jaar.